Entenc que fer teràpia és obrir un espai de confiança i intimitat, on la pròpia expressió compartida amb el terapeuta, va obrint més espai propi d'acceptació i consciència.

El relat que fem sobre nosaltres i les nostres vides, està ple d'automatismes apresos i condicionaments. Els aprenentatges necessaris per moure'ns en el món (qui sóc, com sóc, com actuo, ...), es fan sovint rígids, dificultant les noves percepcions i adaptacions creatives i necessàries en el procés d'evolució constant que comporta la vida.

El malestar i el síntoma son l'expressió que obre la necessitat d'una nova mirada més completa cap a nosaltres, la possibilitat de ser, més plenament nosaltres, en el nostre present i decidir actualitzar-nos.

Per facilitar això utilitzo un enfocament ampli i holístic, on el que expressa el cos i l'emoció és tan important com el que diu la ment. L'objectiu és la integració, aprendre a ser, qui som i com som. A tal fi treballo amb la parla, la interacció, l'expressió emocional i corporal.

Utilitzo un enfocament gestàltic, atenent el present; facilitant fer conscient el que ens passa; aprenent a estar realment presents amb nosaltres: fent conscient allò no conscient.

L'objectiu és facilitar l'acceptació, la integració i recuperar-nos plenament autònoms i lliures.

Com et puc ajudar: truca'm i concertem una primera entrevista, on s'exposa el problema o la motivació, el motiu de consulta. A partir d aquí comencem a treballar un nombre màxim de 5 sessions diagnòstiques per emmarcar el problema i la intervenció que demana. Fet aquest procés, en si ja aclaridor i terapèutic, es decideix, si cal, el tipus de procés i periodicitat de la intervenció.